Top 5 organische tafels

Top 5 organische tafels

Organische tafels zijn een hit in de interieurwereld en lijken niet uit het beeld te verdwijnen. Het tijdloze karakter en de natuurlijke uitstraling van deze tafels hebben een blijvende aantrekkingskracht op liefhebbers van stijlvol wonen. En we hebben goed nieuws: we gaan je onze 5 absolute favoriete organische tafels laten zien. Dus lees vooral even verder!

1. Eettafel Dolmen Mobitec

Eettafel Dolmen is een echte blikvanger. Het visgraatmotief zorgt voor een elegante uitstraling, terwijl het unieke onderstel een subtiel statement maakt.

2. Roman Bert Plantagie

Een hele unieke tafel uit de Bert Plantagie collectie is de tafel Roman. Wat deze tafel bijzonder maakt, is het organische design en de veelzijdigheid van bladopties, waaronder stenen of houten varianten. Wat echter in het oog springt, is het robuuste onderstel in het midden van de tafel, wat niet alleen een karakteristiek element toevoegt, maar ook bijzonder praktisch is. Het grove onderstel maakt het mogelijk om stoelen rondom de gehele tafel te plaatsen zonder concessies te doen aan het comfort. Combineer deze prachtige tafel met de fraaie collectie eetkamerstoelen van Bert Plantagie of andere merken die je in onze showroom ontdekt voor een perfect samengestelde eetkamer.

3. Twinny Dining eetkamertafel Bree's New World

Maak kennis met de Twinny Dining eetkamertafel van Bree's New World - een meesterlijk staaltje verfijning voor jouw eetruimte. Deze ovale tafel, met een prachtig tafelblad dat de uitstraling van marmer nabootst, straalt puur elegantie uit. Het tijdloze ontwerp maakt het een ideale toevoeging aan elke eetkamer. Het marmerachtige tafelblad voegt een vleugje luxe toe, terwijl de ovale vorm een uitnodigende sfeer creëert voor gezellige diners.

4. Studio HENK eettafel Blob

Eettafel Blob van Studio HENK, een tafel met een simpel design dat naadloos aansluit bij diverse interieurstijlen. Het subtiele frame geeft de New Classic een tijdloze uitstraling. De unieke 'blob'-vorm van de tafel voegt een speels element toe aan jouw eethoek. Deze eettafel biedt verschillende opties, waaronder de vorm van het tafelblad, het onderstel en de afwerking van het tafelblad. Op die manier kun je een tafel creëren die volledig aansluit bij jouw persoonlijke stijl!

5. Eettafel Zen Cartel Living

Last but not least: eettafel Zen Op zoek naar een tijdloze, maar toch unieke eettafel? Dan is eettafel Zen van Cartel Living misschien wat voor jou! Met zijn ronde hoeken en elegante donkere poten straalt deze tafel een moderne en gezellige sfeer uit. Het minimalistische ontwerp geeft een gevoel van ruimte en eenvoud, terwijl de donkere poten zorgen voor een stijlvol contrast.

Ontdek meer blogs

Producten