4 x ronde banken

4 x ronde banken

Als we naar de woontrends van 2024 kijken, voeren ‘curved lines’ nog steeds de boventoon. De organische vormen blijven we dus nog even terugzien in ons interieur. En dat is niet zo gek; wie houdt er nou niet van deze verwelkomende en speelse vormen? Wij in ieder geval wel. Daarom stellen we je in deze blog voor aan 4 geweldige ronde banken. Lees gauw verder!

Ronde banken

Een van de meest opvallende kenmerken van ronde banken is hun uitnodigende en gezellige uitstraling. Ze creëren een warme en gastvrije sfeer in huis, of het nou gaat om een bank met afgeronde leuningen of om een hoekbank die een ronde opstelling heeft. Bovendien openen ze de ruimte en bevorderen ze de natuurlijke stroom van een kamer. Door hun vloeiende vormen kunnen ronde banken de harde lijnen van een ruimte verzachten en een gevoel van ruimtelijkheid en beweging creëren. Laat je omhullen door de contouren van de volgende vier ronde banken.

Cartel Living Hoekbank Pom

Hoekbank Pom van Cartel Living is een perfecte bank om het rijtje mee af te trappen, want Pom bevat subtiele ronde vormen die in ieder interieur passen. Het is een fantastische tegenhanger in een strakke ruimte; deze bank maakt een ruimte direct minder hard waardoor je een welkom gevoel krijgt. Ook de kleur van hoekbank Pom trekt de aandacht en zorgt voor een speelse afwisseling in jouw woonkamer.

hoekbank Pom

Leolux Hoekbank Rego Curved

Kruip lekker weg op hoekbank Rego Curved van Leolux. De bank lijkt met zijn vloeiende lijnen bijna op een sculptuur. Het is een combinatie van ongekend comfort en modern design. En de opstelling van Rego Curved, die bepaal je zelf. Met de verschillende elementen creëer je de bank van jouw dromen.

hoekbank rego curved
ronde hoekbank

Leolux Bank Pulla

Leolux Bank Pulla is niet zomaar een bank; het is een kunstwerk op zich. Deze bank is het resultaat van een studie naar vormen en materialen en de wijze waarop ze zich verhouden tot de ruimte waarin ze hun functie vervullen. Alle vormen van Pulla vloeien in elkaar over, en ontvangen jou met open armen.

leolux bank pulla

Baenks Hoekbank Southgate

Droom jij van dé perfecte bank om al jouw vrienden en familie op te ontvangen? Dan is de laatste bank in dit rijtje de bank voor jou. Hoekbank Southgate van Baenks heeft namelijk een ideale vorm om met een groot gezelschap op te zitten. Ook dit is een voordeel van banken met ronde vormen. De bank heeft een elegante uitstraling en is van een ongekende kwaliteit.

hoekbank southgate

Ben jij al overtuigd van de schoonheid van ronde banken? Kies dan jouw favoriet online, of breng een bezoekje aan de showroom in Wijchen. Hier beleef je het zitcomfort en de kwaliteit van onze ronde banken, en helpen onze verkoopmedewerkers je graag bij het kiezen van de perfecte ronde bank. Maak een statement in jouw interieur en kies voor een elegante ronde bank van Eltink Interieur.

Ontdek meer blogs

Producten