Rolf Benz Hoekbank Kumo

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: 8 - 10 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
Elke zondag geopend


Productinformatie

DE MOOISTE MANIER OM BOVEN DE DINGEN TE ZWEVEN.

Rolf Benz KUMO zet de natuurwetten buiten werking en ontvoert u naar nieuwe feelgoodsferen. Plof neer in de luchtig-zachte stoffering van deze bank en vergeet tijd en ruimte. Met zijn organisch-zachte vormen weet Rolf Benz KUMO u en uw woonruimte te omarmen. Maak het u comfortabel in uw wijkplek, waar uw gedachten gewoon als wolken overdrijven.

 

RONDOM EEN HEERLIJK GEVOEL

Rolf Benz KUMO houdt van afwisseling. Of hij nu vrij in de ruimte staat of vlakbij de muur – combineer verschillende bankmodules, kussens, bekledingen en kleurvarianten voor uw persoonlijke feelgoodoase.

 

  • Organisch gevormde modulaire bank
  • Voor de meest uiteenlopende indelingen
  • Innovatieve stofferingsopbouw
  • Passende salontafels  Producteigenschappen

Materiaal:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
RB-Kumo-bank
Merk:
Rolf Benz
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.