Rolf Benz Hoekbank Onda

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: 8 - 10 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
CBW garantie
Elke zondag geopend


Productinformatie

Het organisch gevormde programma voor conceptuele banken Rolf Benz ONDA schept een unieke plek. Een plek waar men tijd voor zichzelf vindt. Tijd om datgene te doen waar men zin in heeft. Rolf Benz ONDA is een modulair bankenprogramma dat met zijn organische vormen, de aantrekkelijk opulente en toch moderne uitstraling spontaan enthousiast maakt. Niet op de laatste plaats ook dankzij de vele keuzemogelijkheden, waardoor u uw heel persoonlijke wensen wat banken betreft in vervulling kunt laten gaan.

ORGANISCH EN VLOEIEND.

De Rolf Benz ONDA is even veelzijdig als ongecompliceerd. Het programma combineert handige modules met een nieuwe organisch-zachte vormgeving en biedt tegelijkertijd alle individualiseringsmogelijkheden van een klassiek systeemprogramma. U bepaalt met de keuze van de losse modellen geheel individueel de zachte, complete vorm – passend in uw woonruimte. Vervolgens kiest u de bijpassende uitvoering van de poten volgens het door u gewenste design, de zithoogte en het kussencomfort in overeenstemming met uw ergonomische eisen.

Met het samenspel tussen levendige, gewelfde vormen, heerlijke lounge-achtige kussens, optimaal zitcomfort en geselecteerde stoffen met oog voor detail maakt Rolf Benz ONDA het u gemakkelijk om zich te ontspannen en zich meteen goed te voelen.

COMFORT VOLGENS UW EIGEN IDEEËN.

De vele keuzemogelij kheden bij het samenstellen van uw ultieme bank bieden u een heel bij zondere vrij heid. Voor kleinere woonruimtes neemt u Rolf Benz ONDA simpelweg als losse bank of als tweedelige uitbreidingsgroep. De moderne ovale buispoot staat in de uitvoeringen mat chroom, glanzend chroom of eiken ter beschikking. De optimale begeleider van Rolf Benz ONDA is de gelij knamige losse fauteuil en de perfect op de bank afgestemde salontafel Rolf Benz 8290.

Producteigenschappen

Breedte:
180 cm of 201 cm
Hoogte:
40 cm, 43 cm of 46 cm
Diepte:
57 cm
Materiaal:
Stof en Leder
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
RB-onda-hoek-groen
Merk:
Rolf Benz
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.