Coming soon: nieuwe design meubels van Leolux

Coming soon: nieuwe design meubels van Leolux

Het toonaangevende Nederlandse designmerk Leolux brengt binnenkort een nieuwe collectie uit, met opvallende ontwerpen die comfort en design combineren zoals je van Leolux gewend bent. Maak kennis met fauteuil Pallone Soft Seasons en bank Loya, twee designmeubels die je interieur naar nieuwe hoogten gaan tillen.

Fauteuil Pallone Soft Seasons

Fauteuil Pallone is al 35 jaar geliefd onder design liefhebbers, en om dat te vieren heeft Leolux een serie ontworpen die het design een nieuwe draai geeft. Waar de zitting eerder altijd bekleed was met leer, is de zitting van Pallone Soft Seasons nu bekleed met stof. Deze fauteuil behoudt de kenmerkende ronde vormen en het karakteristieke ontwerp van de Pallone, maar voegt een nieuwe dimensie toe met zorgvuldig geselecteerde stoffen die perfect passen bij het seizoen.

Of het nu de frisse kleuren van de lente of de rijke texturen van de herfst zijn, de Pallone Soft Seasons past zich aan elke seizoensgebonden sfeer aan. Ook zie je dag en nacht in de collectie terug. De verkrijgbare kleurcombinaties zijn: Sense of summer, Flavour of fall, Warmth of winter, Spirit of spring, Nature of night en Dawn of day. De stof die Pallone omhult is niet zomaar een stof; het is een prachtige bouclé stof genaamd robou. De combinatie met het hoogwaardige leer maakt dit een design fauteuil waar we nu al verliefd op zijn!

Bank Loya

Strakke lijnen en indrukwekkende details voeren de boventoon bij de nieuwe Loya bank. Loya creëert een plek die er altijd voor je is. Met zijn ruime formaat en de zachtheid van de stof bezorgt Loya momenten van optimaal comfort. Het ontwerp bestaat uit rechte, geometrische vormen die gevuld zijn tot een compositie van zachte blokken.

Wat meteen aan deze bank opvalt, is de uitgesproken bies. De royale zadelsteek creëert een mooie lijnvoering en is bovendien zodanig geplaatst dat je hem niet voelt als je geniet van ontspanning op de bank. Loya bestaat uit een heel programma van verschillende elementen en stoffen, waardoor je voor een bank kiest die helemaal aansluit op jouw wensen.

Met de introductie van Fauteuil Pallone Soft Seasons en Bank Loya doet Leolux eer aan zijn reputatie als trendsetter in de wereld van designmeubilair. Deze nieuwe ontwerpen beloven een harmonie tussen stijl en comfort. Ervaar het nieuwe tijdperk van design met Leolux!

Ontdek meer blogs

Producten