Stijlstudio: De statement tafel

Stijlstudio: De statement tafel

In deze stijlstudio richten we graag de schijnwerpers op een van de meest veelzijdige en indrukwekkende elementen van een interieur: de statement tafel. Dit is hét meubelstuk dat jouw eetkamer verbindt. En de eettafel die vandaag centraal staat, dat is eettafel Dolmen.

Wat maakt een statement tafel zo bijzonder? Het antwoord ligt in zijn vermogen om een centraal punt te vormen in elke kamer. Of het nu een eettafel, salontafel of bijzettafel is, een statement tafel trekt onmiddellijk de aandacht van iedere gast. Door te kiezen voor een uniek ontwerp, opvallende materialen of gedurfde afmetingen is de visuele kracht van een statement eettafel onvoorstelbaar. Eettafel Dolmen is voorzien van een Hongaarse punt patroon, en uniek gevormde tafelpoten. Daarmee steelt eettafel Dolmen echt de show.

Om zijn potentieel volledig te benutten is de aankleding van een statement tafel van belang. Hier zijn enkele tips voor het aankleden van een statement tafel:

  • Kies een opvallend tafelblad: ga voor een tafelblad met een uniek patroon, een bijzondere textuur of een levendige kleur om meteen de aandacht te trekken.
  • Combineer met rustige stoelen: maak van jouw eettafel het middelpunt door de tafel te combineren met stoelen met een rustige en moderne uitstraling.
  • Speel met accessoires: voeg persoonlijkheid toe aan de tafel door middel van decoratieve elementen zoals vazen, kaarsen, beeldjes of planten.
  • Houd het evenwichtig: zorg ervoor dat de accessoires niet te overweldigend worden en de functionaliteit van de tafel niet in de weg staan.

In deze stijlstudio hebben wij ervoor gekozen om de Dolmen eettafel te combineren met eetkamerstoel Toro. Deze stoel heeft een minimalistisch design, waardoor hij de aandacht niet wegneemt van de statement tafel. De kasten van Studio Henk complementeren deze stijlstudio perfect. Ze zijn in verschillende opstellingen verkrijgbaar waardoor er zeker een geschikte kast voor jou bij zit.

Ben jij benieuwd naar alle meubels die hier zijn uitgelicht? Scroll dan snel naar beneden en ontdek de meubels onderaan deze pagina!

Ontdek meer blogs

Producten