Stijlstudio: A touch of grey

Stijlstudio: A touch of grey

Grijs is een kleur die altijd kan, in ieder interieur! Het is een tijdloze keuze die moeiteloos integreert in verschillende stijlen en trends, en nog jaren prachtig staat in de interieurwereld. Het is de perfecte neutrale basis die de ruimte een gevoel van harmonie en balans geeft

Grijs kun je op ontzettend veel manieren in je interieur terug laten komen. Het kan de hoofdrol spelen als eyecatcher, zoals een statement bank, maar het kan ook subtiel aanwezig zijn, denk aan een vloerkleed of kussens op de bank. Kies de intensiteit die jij wilt, grijs is hoe dan ook een goede keuze.

In deze stijlstudio laten we zien hoe grijs op een smaakvolle manier terugkomt in het vloerkleed, de salontafels en de fauteuil. Al deze meubels dragen bij aan een samenhangend en toch veelzijdig kleurenpalet. De hint van grijs voegt diepte toe aan de ruimte, zo zie je dat eenvoudige kleurkeuzes een groots effect hebben.

Wij zijn absoluut fan van de veelzijdigheid van grijs. En jij? Je kunt deze items online vinden of onze showroom in Wijchen bezoeken om ze in het echt te bewonderen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te inspireren met de nieuwste interieurtrends.

Ontdek meer blogs

Producten