Stijlstudio: Groen in je interieur

Stijlstudio: Groen in je interieur

Groen is absoluut een favoriet bij ons! Het brengt leven en frisheid in je interieur, waar wij erg blij van worden. Er zijn talloze manier om groen in huis te halen. Je kunt bijvoorbeeld een mooie plant in een hoek van de ruimte plaatsen, wat meteen een natuurlijke en levendige sfeer creëert. Maar groen komt ook perfect tot zijn recht in meubels, zoals de eetkamerstoelen die je hier ziet. Deze stoelen zijn ware blikvangers!

stijlstudio groen
Stoel ode

Misschien vraag je je af of groen een lastige kleur is om te combineren. Geen zorgen. Door te kiezen voor neutrale kleuren zoals bruin, houttinten, zwart of wit voor de rest van je meubels en accessoires, kun je ervoor zorgen dat groen altijd goed staat en de ruimte in balans blijft. Je hebt in een handomdraai een harmonieus geheel waar de groene accenten echt kunnen schitteren.

ovale tafel

In deze stijlstudio hebben we verder gekozen voor een ovale eettafel, die goed past binnen de natuurlijke sfeer van de setting. Ovale eettafels zijn al tijden geliefd vanwege zijn moderne look en functionele voordelen. Even een stoeltje erbij schuiven? Met een ovale tafel is dat geen probleem. De zwarte kasten in deze stijlstudio zijn altijd een goede keuze. Welke interieurstijl je thuis ook hebt, deze zwarte kasten wil je hebben.

ovale tafel
stijlstudio groen

Of je nu op zoek bent naar groene eetkamerstoelen zoals deze of andere groene accenten voor je interieur, je kunt ze bij Eltink Interieur online bestellen of onze showroom in Wijchen bezoeken. Hier kun je de items in het echt zien, voelen en ervaren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het creëren van een interieur dat helemaal bij jou past!

Ontdek meer blogs

Producten