Stijlstudio: Nature neutrals

Stijlstudio: Nature neutrals

Omarm de schoonheid van de natuur met deze ‘nature neutrals’ stijlstudio. In deze stijlstudio hebben we invloeden van de natuur vertaald naar een prachtig interieur vol met natuurlijke kleuren en materialen. Laat je leiden door de kalmerende invloeden en sereniteit die de natuur met zich meebrengt.

Het nature neutrals palet omvat veel zachte, aardse tinten geïnspireerd door de natuurlijke elementen om ons heen. Denk aan warme beige tinten, zachte pastelkleuren, natuurlijke houtkleuren en subtiele accenten van groen en blauw. Deze kleuren vormen een perfecte harmonie met de natuur en brengen een gevoel van rust en evenwicht in elke ruimte.

Naast het kleurenpalet spelen natuurlijke materialen een centrale rol in ons nature neutrals concept. Van warm hout tot zachte linnen en organisch katoen, we omarmen de rijkdom en textuur van natuurlijke materialen. Voel je de verbondenheid met de natuur?

De echte showstopper in deze stijlstudio is hoekbank De Ark van Cartel Living. Het houten element in deze bank is handig om een lekker kopje koffie op te zetten, maar voegt ook een interessant visueel effect toe. De DP salontafels van Metaform zijn de perfecte moderne toevoeging aan ieder interieur. Fauteuil Madonna biedt in deze stijlstudio een fijne extra zitplek, en past met zijn groene kleur helemaal bij de nature neutrals. Om het af te maken hebben we wandkast Berend in deze setting geplaatst. Het prachtige hout zorgt voor een natuurlijke look in huis.

Onze nature neutrals stijlstudio is perfect voor het voorjaar, omdat het de frisheid en vernieuwing van dit seizoen weerspiegelt. De rustige kleuren en natuurlijke materialen brengen een gevoel van vernieuwing en verjonging in huis, waardoor je interieur klaar is voor het ontwaken van de natuur om ons heen.

Kom langs en laat je inspireren door onze collectie en creatieve ideeën. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een prachtige natuurlijke ruimte te creëren waarin je je helemaal thuis voelt.

Ontdek meer blogs

Producten