Filters
molinari

Molinari

Molinari zitmeubelen, made in Italy. Handgemaakt vakmanschap, mooie leersoorten en zorg voor detail, dat maakt elk meubel van Molinari een uniek design meubel. De Molinari Fabriek is opgericht in Tione di Trento in 1980. De zitmeubel lijn omvat een heel aantal trendy en harmonieuze modellen.

De keuze voor de materialen wordt bij Molinari heel bewust gemaakt. De fabrikant vindt dit een voorwaarde voor een product dat staat voor schoonheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

3 producten

Sorteer op
Toon alles
Molinari Fauteuil Miro
€ 2.706,00
Molinari Bank Tamu
€ 5.247,00
Aspen
€ 3.828,00

Molinari italiaans design leren zitmeubelen

Made in Italy, Molinari leren meubelen staan garant voor design en kwaliteit. Zitmeubelen van Molinari zijn gemaakt van hoge kwaliteit leer. Het leer wordt speciaal geselecteerd op duurzaamheid, sterkte en lichtechtheid, zodat het meubel lang zijn mooie uitstraling behoudt. Er wordt bijvoorbeeld speciaal gelet op de dikte van het leer. Hierdoor is een mooi soepel leer gegarandeerd. Het leer wordt bovendien sinds 1990 al milieuvriendelijk bewerkt, het wordt chroomvrij plantaardig gelooid.

Molinari lederen design banken

De uniekheid van Molinari zitbanken komt ook tot uitdrukking in het feit dat ze ´crafted bij hand´zijn. Ze worden gemaakt door ervaren vakmensen die nog echt het vak van meubelmaker verstaan. De reden dat er nog veel handwerk wordt toegepast ligt in het feit dat het machinaal verwerken van leer niet dezelfde precisie geeft en vaker kans op vouwen en krassen op het leer geeft. Met een Molinari bank haalt u een meubel met de aandacht en de zorg van een ambachtsman in huis, gecombineerd met de passie van de designer.

Molinari dealers Nederland

Eltink Interieur is een van de verkooppunten van Molinari zitmeubels. In onze showroom in Wijchen, nabij Nijmegen kunt u zelf de luxe en het zitcomfort van Molinari ervaren. Bent u benieuwd naar onze complete collectie design meubelen? Kom dan naar onze showroom of bekijk onze collectie zitmeubelen online.