Filters

Jori

Het streven naar gepersonaliseerd zitcomfort is één van de belangrijkste bronnen van innovatie bij JORI. We zijn voortdurend op zoek naar vernieuwende concepten die nog beter inspelen op uw behoefte aan comfort op maat. Ieder mens is uniek en dat gegeven staat aan de basis van elk nieuw model dat ontwikkeld wordt.

De Jori designers houden rekening met uw behoeften. Zij maken zitmeubelen die passen in uw leefomgeving en aansluiten op uw leefstijl. Bekijk de collectie van Jori nu bij Eltink Interieur.

4 producten

Sorteer op
Toon alles
Jori Yoga JR-7360 Fauteuil
€ 3.282,00
Jori Relaxfauteuil Brainbuilder Black
€ 3.766,00
webonly
Jori Mensana JR-7260 Fauteuil
€ 3.824,00
webonly
Jori Idaho JR-3570 Fauteuil
€ 3.731,00

JORI

JORI ontwerpers creëren zitmeubelen met het oog op uw comfort. Het zitcomfort is één van de belangrijkste bronnen van innovatie bij JORI. Hierdoor zit u altijd goed. Zij zoeken continue innoverende concepten die het comfort zal verbeteren. Design is voor hen een kwestie van comfort. De meubels van Jori bieden een optimale ondersteuning. Met zorg wordt de vorm en materiaal bepaald wat deze producten zo uniek maakt.

Een JORI meubelstuk is altijd voorzien van:

  • Een romp in de beuk
  • Een duurzame en elastische vering
  • Uitstekende kussen met goede veerkracht en een lange levensduur
  • Een zachte touch dankzij het gebruik van Dracon®-vezels
  • Een aankleding in hoogwaardig leder of kwalitatief stof

Kwaliteitslabel

Een JORI stoel, fauteuil of bank gaat jarenlang mee zonder kwaliteitsverlies. De experts van JORI kiezen unieke, kwalitatief hoge materialen en kunnen u hierdoor de beste garantie bieden. De extreem strenge kwaliteitszorg van JORI zorgt ervoor dat zij een internationale meerjarige garantie kunnen bieden.

Zitten op maat

Ieder mens is anders en zit dus ook anders. De meubels van JORI zijn daarom uitgerust met talloze mogelijkheden die inspelen op uw persoonlijke zitcomfort. Aangepaste zithoogtes, een verstelbare rugleuning en ga zo maar door. U heeft keuze uit verschillende maten, modellen, stoffen en materialen. U stoel wordt compleet op maat voor u gemaakt. Juan Jorion is altijd bezig met verbeteren of vernieuwen. Zo maakt hij JORI tot wat het vandaag is, namelijk nummer 1 als het gaat om de beste producenten van lederen zitmeubelen in de wereld.

Jori assortiment

Benieuwd naar ons JORI assortiment, bezoek dan onze grote showroom in Wijchen en kom zelf de designmeubelen van JORI testen bij Eltink Interieur.