Stijlstudio: De ovale tafel trend

Stijlstudio: De ovale tafel trend

Ovale tafels zien we tegenwoordig in vele interieurs terugkomen. De ovale tafel is dan ook het middelpunt van deze stijlstudio. Naast het esthetische aspect dat een ovale tafel toevoegt aan een interieur, zorgt het ook nog eens voor een uniek karakter in de ruimte. Maar er is meer: een ovale tafel biedt ook praktische voordelen, vooral wanneer je gasten ontvangt voor een gezellig diner. Het ovale ontwerp van de tafel maakt het mogelijk dat iedereen meer gericht naar elkaar kan zitten, in plaats van recht tegenover elkaar. Dit bevordert een natuurlijke interactie en creëert een intieme sfeer aan de eettafel.

Bij het combineren van een ovale eettafel is het kiezen van de juiste stoelen belangrijk. De mooie Moon stoelen van Tonon vormen een perfecte aanvulling op een ovale tafel. Met hun eigentijdse design en comfortabele zitplaatsen maken deze stoelen de eethoek helemaal af.

De vloeiende lijnen van de ovale tafel worden prachtig gecomplementeerd door de gestroomlijnde vormen van de Moonstoelen, waardoor je een harmonieus geheel creëert.

Of je deze prachtige combinatie nu online wilt shoppen of liever onze showroom in Wijchen wilt bezoeken om ze in het echt te bewonderen, de keuze is aan jou! Onze showroom biedt een inspirerende omgeving waar je onze collectie kunt verkennen en persoonlijk advies krijgt van onze interieurexperts. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte ovale tafel en stoelen voor jouw eetruimte, zodat je kunt genieten van gezellige diners en memorabele momenten.

Ontdek meer blogs

Producten