Filters
koinor

Koinor

De Designers van Koinor werken aan een optimale implementatie van originele ideeën. eenvoudige vormen, functionaliteit, wat overbodig is wordt weggelaten of her- beoordeeld. Daardoor krijgen de meubelen van Koinor hun onvergelijkbare uitstraling. Soms sober, soms speels, soms modern of klassiek. Door te werken met verschillende ontwerpers is er een rijke variatie. Dat maakt de collectie van Koinor zo spannend.

U vindt de meubelen van Koinor in de collectie van Eltink Interieur. Bezoek eens onze showroom of bekijk de collectie online!

1 product

Sorteer op
Toon alles
Koinor Relaxfauteuil/bank Edit

Koinor

Op alle banken, hoekbanken en fauteuils van Duitse fabrikant Koinor kunt u heerlijk ontspannen en uitrusten. Leun lekker achterover op een lederen bank van Koinor, wilt u liever een stoffen bank? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Bij Koinor staan comfort en een hoge kwaliteit altijd voorop.

De vele mogelijkheden van Koinor

Koinor heeft prachtige zitmeubelen met vele mogelijkheden. U kunt bij ieder model kiezen uit verschillende afmetingen zodat uw meubel perfect in uw woning past. Of u nu liever een tweezits wilt hebben of juist een grote hoekbank, bij Koinor kan het allemaal. Ook heeft u de keuze uit verschillende stof- en leersoorten en kunt u kiezen uit een breed scala van kleurrijke stoffen om van uw bank een echte eye-catcher te maken!

Waar vakmanschap

Koinor is van Europa inmiddels een van de beste fabrikanten op het gebied van zitmeubelen. Dankzij de hoogwaardige materialen waarmee de zitmeubelen gemaakt worden geniet u van een heerlijk zitcomfort en gaat uw meubelstuk ontzettend lang mee. Koiner is zeer innovatief en is altijd opzoek naar vernieuwing en nieuwe ideeën voor de meest comfortabele en mooie zitmeubels.

Koiner bij Eltink Interieur

Bij Eltink Interieur vindt u een ruime keuze aan Koiner meubels. U kunt de meubels van Koiner zowel online als in de winkel bekijken. De adviseurs in onze winkels helpen u graag met het zoeken naar een geschikt Koiner meubel.