15% korting bij Gelderland

15% korting bij Gelderland

Het is nu dé tijd om je Gelderland bank een verfrissende make-over te geven! Van 15 mei tot 15 juli bieden we een fantastische korting van 15% op een nieuwe stoffering. Onze banken zijn ontworpen om lang mee te gaan, en met een nieuwe stoffering en vervanging van het binnenwerk zien ze er weer gloednieuw uit.

Maar hoe gaat zo'n herstoffering eigenlijk in z'n werk? Als jouw Gelderland meubel toe is aan een nieuwe stoffering, staan we voor je klaar in onze showroom of bij een van onze verkooppunten. Daar kunnen onze deskundige medewerkers je adviseren over welke stoffen het meest geschikt zijn voor jouw bank. Met behulp van onze stalenservice kun je eenvoudig jouw favoriete stoffen bestellen en vergelijken.

Zodra je een keuze hebt gemaakt en we je bestelling hebben ontvangen, plannen we de herstoffering in onze productiefaciliteit in Culemborg. Daar wordt de bank gedemonteerd en worden alle materialen op een verantwoorde wijze hergebruikt of afgevoerd. Vervolgens wordt de bank door onze ervaren vakmensen voorzien van een volledig nieuw binnenwerk en een nieuwe stoffering. Dit hele proces neemt doorgaans 2 tot 3 weken in beslag.

 

 

Actievoorwaarden:

  • Looptijd van de actie is van 15 mei t/m 15 juli 2024
  • Korting geldt op zowel de stoffering als het binnenwerk (schuim)
  • Actie is geldig op alle stof- en leersoorten uit de actuele Gelderland stoffenlijst, ingezonden stoffen zijn uitgesloten
  • Actie is geldig op alle Gelderland meubels uit onze huidige collectie, oude modellen herstofferen we tot 10 jaar nadat ze uit de collectie genomen zijn
  • Deze actie kan niet gecombineerd worden met de Gelderland Generations Inruilservice
  • Uitlevering van opnieuw gestoffeerde meubels kan tot maximaal 8 weken na het einde van de actie