Fauteuils

eltink fauteuils

Producten 1-36 van 309
Van hoog naar laag sorteren
 1. Actie
  13%
  Leolux Pallone Yellow Chat
  Leolux Pallone Yellow Chat
  € 1.595,00 € 1.395,00
 2. Actie
  13%
  leolux pallone baby owl
  Leolux Pallone Baby Owl
  € 1.595,00 € 1.395,00
 3. Actie
Producten 1-36 van 309
Van hoog naar laag sorteren

Fauteuils

Creëer een heerlijke zithoek gecombineerd met een van onze moderne fauteuils. Een fauteuil is een luxe stoel met armleuningen en heeft een groter zitvlak dan een gewone stoel. Fauteuils zijn zeer modieus en passen in elk interieur. Ze zijn ook gemakkelijk te combineren met hoekbanken. Onze fauteuils zijn in verschillende modellen beschikbaar. Zo bestaat ons assortiment uit fauteuils, draaifauteuils en relaxfauteuils.

Draaifauteuils

De draaifauteuil is een luxe ervaring die thuishoort in elk interieur. Ons assortiment bestaat uit verschillende materialen en kleuren. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een sprekende kleur te nemen. Dit zal dan ook de eyecatcher van uw woning worden!

Relaxfauteuil

Eventjes lekker ontspannen in een heerlijke fauteuil. Kies dan voor een relaxfauteuil! Een relaxfauteuil heeft extra comfort door de toevoeging van een voetensteun. Ervaar het optimale comfort zoals je nog nooit hebt ervaren met de collectie relaxfauteuils van Eltink Interieur.

Bekijk onze collectie in de showroom

Bekijk zelf onze fauteuils in de showroom van onze winkel. Ons personeel helpt u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Daarnaast mag u altijd vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen.