Rolf Benz Hoekbank Mera 386

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: 8 - 10 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
CBW garantie
Elke zondag geopend


Productinformatie

De losse of combinatiebank Rolf Benz MERA betekent liefde op het eerste gezicht ­– en ook op het tweede, want achter het sierlijke uiterlijk verbergt zich maximale functionaliteit. Daarmee biedt de bank de hoogste individualiteit, zowel qua design als qua comfort.

De Rolf Benz MERA overtuigt met kleine dimensies en grote lichtheid: slanke poten en een fijngebouwd frame laten de vorm van de bank zweven. En dankzij het bijzonder zachte zitcomfort voelt dit ook precies zo aan. Zelfs op een klein oppervlak biedt de bank veel plaats voor persoonlijke voorkeurend, want u kunt kiezen uit 2 zithoogten, verschillende bekledingsvarianten en een frame met een structuurlak in zilver, verkeerszwart, ombergrijs en glanzend chroom. Optionele extra kussens ronden het totaalbeeld af en completeren het volledige spectrum van welbehagen.

In tijden waarin de woonruimte zelf steeds meer een luxe wordt, zijn creatieve oplossingen nodig die heel eenvoudig meer maken uit minder. Daarom is de Rolf Benz MERA als een authentiek ruimtewonder ontworpen. Ook al is hem dat niet meteen aan te zien, toch zit er achter de eenvoudige elegantie een opmerkelijk systeem.

Door de verschillende combinaties van flexibele leuningen, zittingen en zij-elementen worden daarbij de meest uiteenlopende bankcomposities met individuele lig- en zithoudingen mogelijk. Bij de instelling voor het omhoog leggen van de benen zit het voetgedeelte op precies dezelfde hoogte als de zitting. Dat voelt niet alleen goed aan, maar ziet er ook nog goed uit, want zo kunnen er gesloten eilanden worden gevormd. Een traploos verstelbare rugleuning en naar boven opklapbare kussens toveren een extra hoge en bijzonder comfortabele leuning tevoorschijn. Ook de hoofdondersteuning kan in de persoonlijke favoriete stand worden geplaatst. Verstelbare zij-elementen om overdwars te liggen en te zitten completeren de vele verborgen comfortfuncties die van elke woonruimte uw volkomen persoonlijke woondroom maken. En dat elke dag opnieuw.

Specificaties:
  • Bankbreedte: 200 cm - Zithoogte 41 oder 44 cm -  Zitdiepte: 62 cm
  • Design: BECK DESIGN
  • Merk: Rolf Benz

Producteigenschappen

Breedte:
200 cm
Diepte:
62 cm
Zithoogte:
41 of 44 cm
Materiaal:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
RB-mera-hoek-grijs
Merk:
Rolf Benz
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.