Bloomsbury Hocker

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
CBW garantie
Elke zondag geopend


Productinformatie

Hocker Bloomsbury van Baenks is uitgevoerd in stijlvolle stof kiss en strak afgewerkt met moderne zwarte, metalen poten. De hocker leent zich echt voor bekleding in stof maar is vanwege zijn karakter ook perfect uitvoerbaar in leder; in onze showrooms tonen we je beide uitvoeringen. Door het doordachte ontwerp wordt het mogelijk om de Bloomsbury in veel verschillende combinaties uit te voeren. Deze designhocker van Baenks is een heerlijke voetenbank en hoort door de strakke lijnen en opvallende siernaden zeker thuis in een eigentijds interieur. Haal met de Bloomsbury een comfortabele eyecatcher in huis!

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Moderne hocker Bloomsbury; veelzijdig in alle opzichten

Leef je uit met de ruime keuze aan combinaties van model Bloomsbury. Zo is de moderne Bloomsbury ook te verkrijgen in een stijlvolle 2-zitsbank, een comfortabele hoekbank en je kunt jouw interieur verrijken met een bijpassende loveseat. Breng extra comfort in huis met een heerlijke fauteuil en droom heerlijk weg in deze Bloomsbury. Vanzelfsprekend kun je zelf je favoriete stof of leder uitkiezen waardoor je de Bloomsbury extra persoonlijk maakt. Daarbij kun je kiezen uit oneindig veel kleuren, dus niets weerhoudt je meer van de Bloomsbury. Omdat de stof- en ledercollectie enorm groot is, kun je het beste naar 1 van onze showrooms komen, waar we de mogelijkheden en keuzes met je kunnen bespreken. Op die manier kunnen we je voorzien van een goed interieuradvies.

Ultiem zitcomfort & passie voor kwaliteit

Bij Baenks draait het om passie voor kwaliteit, aandacht voor alle details, een selectie van de meest hoogwaardige en duurzame materialen en een concept waarbij je een voetenbank samenstelt die helemaal aan je wensen voldoet. Baenks combineert bij de Bloomsbury de traditionele waarden, het vakmanschap en de exclusieve stijl met de nieuwste technologieën en een voortdurend streven naar innovatie. Allereerst is er gebruik gemaakt van nosag-veren in de zitting, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert. Het zitkussen is standaard voorzien van kwalitatief uitstekende koudschuimvulling. Voor extra comfort kun je het zitcomfort nog verder uitbreiden door te kiezen voor een afdeklaag van memoryfoam in het zitkussen. Dit geeft een uitnodigend effect om avonden lang van de Bloomsbury te genieten.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Comfort

Ervaar het zitcomfort van de hocker Bloomsbury door plaats te nemen op deze mooie voetenbank. Deze hocker is standaard voorzien van nosag-veren in de zitting, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert. Het zitkussen is standaard voorzien van kwalitatief uitstekend HR-schuim, ook wel beter bekend als koudschuim. Voor extra comfort kun je het zitcomfort nog verder uitbreiden door te kiezen voor een afdeklaag van memoryfoam in het zitkussen. Het memoryfoam past zich perfect aan op het lichaam en het vermindert de druk op de belangrijkste drukpunten van het lichaam, zoals de heupen en lende. Dit geeft een uitnodigend effect om avonden lang van de Bloomsbury te genieten.

Producteigenschappen

Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
SKU:
10242495
Merk:
Baenks
Garantie:
7 jaar garantie
Bezorgkosten:
65 euro
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.