Normann Copenhagen

norman

Normann Copenhagen

Normann Copenhagen is een Deens design bedrijf met de missie om originele, gewaagde en opvallende producten in een eenvoudig en modern design te creëren die de tand des tijd goed doorstaan. Of met andere woorden, om het conventionele denken uit te dagen en van gewoon naar buitengewoon te gaan door middel van groot en innovatief design.

De collectie bestaat uit een breed en steeds groeiende reeks veelzijdige meubelen, sculpturale verlichting, prachtige textiel en slimme woonaccessoires.

Wij heten u welkom in deze originele design wereld van Normann Copenhage!

4 producten
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
Van hoog naar laag sorteren

Normann Copenhagen

De meubelstukken van Normann Copenhagen zijn meubels met een strak Deens Design van topkwaliteit. De stoelen en fauteuils van Normann Copenhagen zijn gemaakt van veel mooie materiaalsoorten en de modellen zijn van verschillende ontwerpers. De stoelen zijn tot in detail afgewerkt en voor iedereen is er wel een prachtig meubelstuk van Normann Copenhagen te vinden, met dit prachtige merk zit u namelijk altijd goed.

Een brede en mooie collectie

De collectie van Normann Copenhagen bestaat onder andere uit prachtige lampen, mooie stoelen en krukken, slimme woonaccessoires en veelzijdige meubelstukken. Normann Copenhagen is een zeer compleet designermerk en van alle markten thuis!

Simon Legald

Simon Legald is een van de topontwerpers van Normann Copenhagen, ook hij is van alle markten thuis. Zo heeft hij vele lampen, vloerkleden, kapstokken maar ook peper- en zoutstellen ontworpen. Zijn ontwerpen zijn vaak combinaties van staal en hout, dit doet hij omdat hij vindt dat de combinatie van een oud materiaal met een nieuw materiaal zorgt voor karakteristieke kenmerken in het product.

Normann Copenhagen bij Eltink Interieur

Bij Eltink Interieur vindt u een ruime keuze aan Normann Copenhagen meubels. U kunt de meubels van Normann Copenhagen zowel online als in de winkel bekijken. De adviseurs in onze winkels helpen u graag met het zoeken naar een geschikt Normann Copenhagen meubel.