Leolux Volare Fauteuil

20 jaar Volare!

De verwijzing naar het design uit het begin van de vorige eeuw is evident. Daarvoor zorgt het gepoxeerde draadframe dat Volare tevens een aangenaam verend comfort biedt. Onderscheiden door het Nederlandse woontijdschrift VT Wonen!

€ 1.395,00
* Vermelde prijs is vanaf
Levertijd: Op aanvraag Bezorgkosten: Gratis verzending
Bekijk dit product in onze showroom in Wijchen
Offerte

Leolux Fauteuil Volare

Design

Jan Armgardt

Aktie: De stijlvolle fauteuil is momenteel extra aantrekkelijk geprijsd in de leersoorten Senso en Danza en de stoffen Loft en Maple.

Details
De verwijzing naar het design uit het begin van de vorige eeuw is evident. Daarvoor zorgt het geëpoxeerde draadframe dat Volare tevens een aangenaam verend comfort biedt. De grote zitting van de fauteuil geeft volop gelegenheid om een andere houding te kiezen dan alleen keurig rechtop. Onderscheiden door het Nederlandse woontijdschrift VT Wonen.

Eigenschappen

- Is leverbaar in elke bekleding in de Leolux stof- en ledercollecties.

Productinformatie
Categorie Fauteuils
Showroom Ja
Levertijd Op aanvraag
Bezorgkosten Gratis verzending
montage Gemonteerd
Merk Leolux
Woonstijl Modern & Design
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Leolux Volare Fauteuil
Uw waardering

Bestellen
Bent u geïnteresseerd in één van onze producten dan kunt u via de "offerte" button direct contact opnemen met de winkel. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Doordat de mogelijkheden bij onze producten vaak oneindig zijn, is het helaas nog niet mogelijk om producten direct online te bestellen. Wij vinden het daarnaast belangrijk om u vooraf te voorzien van een professioneel advies.

Bezorgen en verzendkosten
Bij grotere bestellingen zal over het algemeen uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd worden. Hierdoor blijft de kwaliteit van de bestelde producten gewaarborgd. Zodra uw bestelling geleverd gaat worden zullen we een afspraak met u maken. Om u een indicatie te geven over de dagen waarop we bij u in de buurt bezorgen hebben we hieronder een link geplaatst. 

Let op! In verband met de feestdagen kunnen leveringen 2 - 4 weken uitlopen.

Plaatsen boven Hardewijk op dinsdag in de oneven weken. 1 x in de 2 weken
Plaatsen onder Venlo op woensdag in de oneven weken. 1 x in de 2 weken.
Plaatsen boven Zaandam op donderdag 1 x in de 2 weken.
Bekijk de route.

Kleinere bestellingen zullen over het algemeen verzonden worden met UPS bezorgdienst of een koeriersdienst. U ontvangt van UPS een trackingscode, waarmee u uw bestelling kunt volgen. Uw bestelling zal een dag later voor de eerste keer worden aangeboden door UPS. Mocht u desondanks toch niet thuis zijn als UPS langskomt, dan is er nog niks aan de hand. UPS zal in totaal drie pogingen doen het pakket bij u te bezorgen.

Bezorging op de Waddeneilanden is alleen in overleg. Kleinere items, zoals accessoires, bijzettafels, eetkamerstoelen etc. kunnen geleverd worden met UPS. Overige bestellingen bezorgen wij tot de haven. 

Prijzen op de site zijn incl. BTW

 

Bekijk dit product in onze showroom in Wijchen

Kom naar onze showroom in Wijchen, nabij Nijmegen, voor onze complete collectie en heel veel wooninspiratie. Gratis parkeren, altijd de laagste prijs, iedere zondag geopend en standaard 2 jaar CBW-garantie.