Hofstede Raanhuis Fauteuil Gentle

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
CBW garantie
Elke zondag geopend


Productinformatie

Maak kennis met de Gentle, onze compacte en bijzonder comfortabele "dames" fauteuil. De gracieuze rondingen van deze stoel omhelzen u, waardoor u geniet van een ongeëvenaard zitcomfort. Dit bijzondere meubelstuk voegt persoonlijkheid toe aan iedere ruimte.

Wat de Gentle extra speciaal maakt, is dat deze ook beschikbaar is als een loveseat. Combineer twee Gentle fauteuils of loveseats om samen thuis te ontspannen en tot rust te komen. Natuurlijk komt deze fauteuil ook helemaal tot zijn recht als solitaire blikvanger, waarbij zijn schoonheid op zichzelf kan schitteren.

Producteigenschappen

SKU:
Hofstede Raanhuis Fauteuil Gentle
Merk:
Hofstede Raanhuis
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.