Design on Stock Poef Bloq

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
CBW garantie
Elke zondag geopend


Productinformatie

Poef Bloq is een minimalistisch model met ‘maximale’ details. Ontwerper Roderick Vos: "Het was een uitdaging om met een simpel concept van een basisvorm toch weer een unieke loveeat te kunnen realiseren met een verrassende schoonheid. Bloq is voor mij echt ‘one of a kind’. Strak aan de buitenzijde, bol en zeer comfortabel aan de binnenzijde.”

Deze Bloq poef laat zien dat een minimalistisch design erg uniek kan zijn. Wanneer u op deze poef heeft gezeten, komt u er niet meer vanaf. Ultiem comfort en design omarmen dit model. Door de strakke lijnen in het design past deze poef zowel in een Scandinavisch en strak interieur, als in een industrieel interieur. De unieke Bloq poef is ook leverbaar als bank, dormeuse, chaise longue, schakelbank, poef en poef! Onze professionals helpen u altijd graag met het maken van de juiste keuze in dit ruime assortiment

  • Design van ontwerper Roderick Vos
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stofsoorten
  • Tijdloos Design
  • Hoog zitcomfort
  • Aan te passen aan uw interieur

Producteigenschappen

Breedte:
89cm
Hoogte:
76cm
Diepte:
87cm
Verkrijgbaar in:
Meerdere stoffen en kleuren leverbaar
SKU:
Design on Stock Poef Bloq
Kleur:
In verschillende kleuren verkrijgbaar
Merk:
Design on Stock
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Formaat:
Loveseat

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.