Stijlstudio: Modulaire zithoek

Stijlstudio: Modulaire zithoek

Een modulaire bank is dé trend van dit moment en biedt eindeloze mogelijkheden om je zithoek naar eigen wens in te richten. Met een modulaire bank zoals de Infinity bank van Jess Design heb je alle vrijheid om de bank precies zo samen te stellen als jij dat wilt. De verschillende elementen kunnen naar hartenlust worden gecombineerd en herschikt, waardoor je keer op keer een nieuwe opstelling kunt creëren en de bank telkens een frisse uitstraling geeft.

Het bijzondere aan deze bank is de veelzijdigheid ervan. Of je nu kiest voor een compacte opstelling of juist voor een royale hoekbank, met de Infinity bank van Jess Design kun je alle kanten op. Na verloop van tijd kun je de bank eenvoudig een andere look geven door de elementen anders te plaatsen. Zo blijft je interieur altijd dynamisch en verrassend.

Wij zijn helemaal weg van het statement dat een modulaire bank in huis maakt. Het is niet alleen een eyecatcher, maar ook nog eens een praktische en veelzijdige keuze voor elke zithoek. Ben jij ook enthousiast?

Met een salontafel set trek je de veelzijdigheid van de modulaire bank door in de rest van het interieur. Ook met een salontafel set heb je talloze mogelijkheden; ze zijn zowel samen als apart van elkaar ontzettend stijlvol. Maak je interieur af met moderne accessoires en voilà, jouw modulaire zithoek is compleet!

Ontdek meer blogs

Producten