Stijlstudio: De industriële zithoek

Stijlstudio: De industriële zithoek

Als je een liefhebber bent van een industriële uitstraling in je zithoek, dan zijn de meubelen van Jess Design echt iets voor jou! Met hun robuuste en toch eenvoudige ontwerp voegen ze een stoere touch toe aan elk interieur. De vrijheid die je hebt in stof- en kleurkeuzes geven jou de mogelijkheid om zelf de perfecte meubels samen te stellen. Zo kun je jouw industriële zithoek precies afstemmen op jouw persoonlijke stijl en voorkeuren.

Bij een industriële zithoek denken we aan stoere, robuuste meubels gecombineerd met vintage elementen. Ga voor ruwe materialen zoals metaal en leer, gecombineerd met warme houttinten en industriële accenten zoals metalen frames en grove stiksels. Door te spelen met texturen en contrasten creëer je een zithoek met een unieke uitstraling, waar je keer op keer van zult genieten.

Een zithoek is niet compleet zonder een prachtige fauteuil om heerlijk in weg te zakken. Gelukkig biedt Jess Design diverse fauteuils die perfect passen bij hun industriële banken. Of je nu kiest voor een gestroomlijnd model of juist voor een stoere vintage look, Eltink Interieur vind je gegarandeerd de fauteuil die jouw zithoek helemaal afmaakt.

Wil je deze industriële toppers van dichtbij bewonderen? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Wijchen, waar je de meubelen kunt zien, voelen en ervaren. Wij staan klaar om jou te helpen bij het realiseren van de industriële zithoek van je dromen.

Ontdek meer blogs

Producten