Saunaco Wandkast Nyro

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
CBW garantie
Elke zondag geopend


Productinformatie

Een zuivere vormgeving met eerlijke materialen: dat is NYRO. Deze modulaire collectie is afgewerkt met een stijlvol kader, waardoor de uitstraling wint aan finesse en elegantie. NYRO staat voor Belgisch vakmanschap, goed design en het gebruik van innovatieve materialen.

Deze design kast past met zijn strakke look in veel verschillende woonstijlen. In het open vak kun je jouw mooiste accessoires tentoonstellen. Haal een echt desing statementstuk in huis met deze NYRO wandkast.

Specificaties:

  • 4 deuren + 2 lades + 1 open vak
  • Lak Taupe

Producteigenschappen

Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
wandkast-nyro-saunaco
Kleur:
Taupe
Merk:
Saunaco
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.