Rome Fauteuil Hoog Cross incl. Voetenbank

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: 12 - 15 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
CBW garantie
Elke zondag geopend


Productinformatie

Het gevoel van welzijn ontstaat door precies de juiste balans tussen activiteit en rust. Met Stressless® Rome en zijn comfortfuncties was het nog nooit zo eenvoudig om achterover te leunen en u zelf op te laden. De fauteuil past zich dynamisch bij zelfs de kleinste bewegingen van het lichaam aan en biedt tegelijkertijd precies de juiste hoeveelheid ondersteuning.

BalanceAdapt™

Een ingetogen schommelbeweging verhoogt het comfort – alles draait om het juiste evenwicht. Met BalanceAdapt™ reageert de zithoek automatisch op de kleinste beweging van uw lichaam.

Plus™-system

De hoofdsteun stelt zich automatisch in terwijl u relaxt – voor ondersteuning van uw nek bij het lezen, tv-kijken en ontspannen. U krijgt ook anatomisch correcte ondersteuning van de lendenen in elke positie.

Glide™-system

U stelt de Stressless draaiknop één keer in en voortaan past u uw zitpositie gewoon aan met uw eigen lichaamsgewicht.

Leverbaar in vele kleuren stof en leder 

  •  vanaf prijs in stof incl voetenbank

Producteigenschappen

Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
13583855002140
Merk:
Stressless
montage:
Gemonteerd
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.