Jess Design Fauteuil Origami

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: 8 - 10 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
CBW garantie
Elke zondag geopend


Productinformatie

Een nieuwe design primeur bij Eltink Interieur, dat is de nieuwste aanwinst van Jess Design: Fauteuil Origami. Deze fauteuil is een prachtig ontwerp van Hugo de Ruiter.

"Wat kan nog toegevoegde waarde bieden aan onze collectie?". Dat was de vraag van Jess aan ontwerper Hugo de Ruiter. Het antwoord is de nieuwe fauteuil met hoge rugleuning, Origami. Deze markante fauteuil zal op 28 en 29 maart gepresenteerd worden op het nieuwe vakevent Destination: Design in de Fokker Terminal in Den Haag.

Een fauteuil met hoge rugleuning doet het niet alleen goed in een privé setting, ook op kantoor wordt de vraag naar een huiselijke sfeer steeds groter. Hugo: “Mensen werken steeds meer thuis, de laatste jaren verplicht, maar die tendens was er al. Het kantoor wordt daardoor een soort clubhuis, waar medewerkers zich lid van het team kunnen voelen. Jess heeft dat goed gezien, hun producten passen ook in een professionele omgeving.”

Specificaties:

  • Prachtig ontwerp van Hugo de Ruiter
  • Zowel op draai- als slede frame verkrijgbaar
  • Met en zonder oor verkrijgbaar
  • Uitvoering in leer of leer/stof
  • Met of zonder hocker verkrijgbaar

Producteigenschappen

Materiaal:
Leder
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
JD-Fauteuil-Origami
Merk:
Jess Design
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.