House of Dutchz Draaifauteuil 2201

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
CBW garantie
Elke zondag geopend


Productinformatie

Deze prachtige draaifauteuil van House of Dutchz 2201 is veelzijdig, praktisch en stijlvol. Je hebt de keuze uit diverse uitvoeringen. Ook heb je de keuze uit diverse draaipoten en stof- en ledersoorten. Hierdoor kun je de 2201 draaifauteuil van House of Dutchz helemaal naar eigen smaak samenstellen. Ga voor een lage of hoge rug, elektrische bediening, stijlvolle draaipoot en maak de fauteuil af met een stof nar keuze.

Naast een hoge of lage rug kan je ook kiezen voor verstelbare rugleuning. Bij de versie met elektrische bediening en hoge rug bevat het bovenste gedeelte van de rug een topswing, deze kan manueel versteld worden. Tevens is bij deze uitvoering de voetklep verstelbaar. De 2201 Dutchz is uitgevoerd in topkwaliteit HR-vormschuim en biedt hierdoor optimale ondersteuning van het lichaam. Standaard bieden wij u 7 jaar garantie aan inclusief de bijbehorende onderhoudsmiddelen.

Producteigenschappen House of Dutchz 2201 draaifauteuil:

  • Stijlvol design
  • Keuze uit hoge of lage rug
  • Draaifauteuil of 1-motorige elektrische bediening met accu
  • Keuze in draaipoten
  • Keuze uit talloze stof- en ledersoorten
  • Standaard 7 jaar garantie

 

 

 

Producteigenschappen

Hoogte:
108
Zitdiepte:
48
Zithoogte:
50
Materiaal:
Leder
Verkrijgbaar in:
Verkrijgbaar in diverse stof- en ledersoorten
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10393676
Kleur:
Verkrijgbaar in diverse kleuren
Merk:
House of Dutchz
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja
Elektrisch:
Ja
Onderstel Fauteuil:
Draaipoot

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.