Baenks Relaxfauteuil Calabritto

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
CBW garantie
Elke zondag geopend


Productinformatie

Ontdek de Calabritto relaxfauteuil

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de relaxfauteuil Calabritto en neem plaats op deze stijlvolle fauteuil. Het unieke design van de oogstrelende relaxfauteuil Calabritto maakt het je mogelijk om bijzonder te wonen. Het prachtige karakter van de Calabritto relaxfauteuil biedt je een optimaal zitcomfort met een tijdloze vormgeving. De Calabritto heeft een elegante uitstraling en is van een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een relaxfauteuil van Baenks. Het comfortabele volle zit- en rugkussen en de modieuze zwarte metalen onderstel geven deze relaxfauteuil een bijzonder rijke uitstraling.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

 

Stijlvolle relaxfauteuil Calabritto: kleur en stoffering

Vanzelfsprekend kun je zelf je favoriete stof, leder of combinatie van beide uitkiezen waarmee je de Calabritto extra persoonlijk maakt. Omdat de stof- en ledercollectie enorm groot is, kun je het beste naar 1 van onze showrooms komen, waar we de mogelijkheden en keuzes met je kunnen bespreken. Op die manier kunnen we je voorzien van een goed interieuradvies.

Calabritto relaxfauteuil, zitcomfort gecombineerd met een mooi design

Naast het mooie design is de luxueuze Calabritto verkrijgbaar met diverse pootonderstellen. Zo kun je kiezen voor een stijlvolle schijfpoot in geborsteld metaal of in diverse houtsoorten in verschillende afwerkingen. Naast deze schijfpoot heb je ook de mogelijkheid te kiezen voor de elegante metalen 5-teenspoot zoals op het showroommodel gepresenteerd is. Deze is verkrijgbaar in de kleuren zwart of aluminium. Tevens is er een strakkere 5-teenspoot mogelijk in mat zwart of geborsteld metaal, of volledig in hout om je relaxfauteuil een retro-touch te geven. Zo heb je alle mogelijkheid om je Calabritto te personaliseren voor jouw interieur.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Comfort

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de handmatige verstelbare relaxfauteuil Calabritto door plaats te nemen op deze mooie loungestoel. De relaxfauteuil is zowel in zit- als in rugleuning uitgevoerd met platte nosag veren in vormschuim, met een polargel coating voor extra comfort.

Producteigenschappen

Hoogte:
110
Zitdiepte:
53
Zithoogte:
46
Materiaal:
Stof en Leder
Verkrijgbaar in:
Microleder Bull en stof Chronotex
SKU:
10404803
Kleur:
Licht grijs
Merk:
Baenks
Garantie:
7 jaar garantie
Bezorgkosten:
65 euro
Showroom:
Ja
Elektrisch:
Ja
Onderstel Fauteuil:
5-teenspoot

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.