Bayview draaifauteuil

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
CBW garantie
Elke zondag geopend


Productinformatie

Ontdek de Bayview draaifauteuil

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de fauteuil Bayview en neem plaats op deze royale draaifauteuil. Het unieke design van de oogstrelende fauteuil Bayview maakt het je mogelijk om bijzonder te wonen. Het prachtige karakter van de Bayview draaifauteuil biedt je een optimaal zitcomfort met een tijdloze vormgeving. De draaifauteuil heeft een elegante uitstraling en is van een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een fauteuil van Baenks. Het comfortabele volle zit- en rugkussen en de actuele mat zwart metalen 5-teens stervoet geven deze draaifauteuil een rijke uitstraling. Daarnaast is dit model ook leverbaar met hoge rug voor extra comfort.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Stijlvolle draaifauteuil Bayview: kleur en stoffering

De draaifauteuil Bayview is een prachtexemplaar en zal een blikvanger in je woonkamer zijn. Vanzelfsprekend kun je zelf je favoriete stof, microleder of leder uitkiezen waardoor je deze Bayview extra persoonlijk maakt. Tevens kun je kiezen uit oneindig veel kleuren, dus niets weerhoudt je meer van de Bayview draaifauteuil. En wanneer je niet kunt kiezen, dan is er de mogelijkheid tot combistoffering: hierbij is de buitenzijde van de fauteuil Bayview in een andere kleur of materiaal dan de binnenzijde. Prachtig om toon-in-toon te kiezen, of ga je juist voor spraakmakend contrast? De keuze is aan jou. Omdat de collectie in mogelijke bekledingen enorm groot is, kun je het beste naar 1 van onze showrooms komen, waar we de mogelijkheden en keuzes met je kunnen bespreken. Op die manier kunnen we je voorzien van een goed interieuradvies.

Bayview draaifauteuil, zitcomfort gecombineerd met een mooi design

Naast het mooie design is het metalen onderstel van de luxueuze Bayview verkrijgbaar in maar liefst 8 uitvoeringen. Kies voor een platte schijfvoet in RVS of zwart, of een zwarte ronde schijfvoet, een vierkante zwarte schijfvoet, een aluminium spinvoet, een ronde zwarte stervoet, een zwarte 5-teensvoet of de zwarte stervoet zoals gepresenteerd op toonzaal. Met deze keuzes maak je jouw Bayview draaifauteuil net wat persoonlijker.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Comfort

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de draaifauteuil Bayview door plaats te nemen op deze mooie loungestoel. Het metalen frame van de Bayview fauteuil is verpakt in HR-schuim, ook wel koudschuim genoemd, gecombineerd met polyether-schuim waardoor de sierlijke belijning benadrukt wordt.

DETAILS

Wanneer je het moeilijk vindt om te kiezen voor één bepaalde stof- of leersoort, dan is combistoffering ideaal voor jou: hierbij is de buitenzijde van de fauteuil Bayview in een andere kleur of materiaal dan de binnenzijde. Kies je voor opvallend contrast, of juist stijlvol ton-sur-ton?

Producteigenschappen

Hoogte:
89
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Leder
SKU:
10331359
Merk:
Baenks
Garantie:
7 jaar garantie
Bezorgkosten:
65 euro

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.