Stijlstudio: Strak en modern gecombineerd met pasteltinten

Stijlstudio: Strak en modern gecombineerd met pasteltinten

Als jij weg bent van een woonkamer met een strakke en moderne uitstraling, kan het erg mooi zijn om dit te combineren met lichte en pasteltinten. Deze kleurencombinatie zorgt voor een rustige en lichte uitstraling in huis. Een geweldige manier om deze stijl tot leven te brengen, is door de kleur in het middelpunt te zetten, bijvoorbeeld met deze Catch bank van Cartel Living. Deze bank is een frisse basis voor de ruimte, waardoor andere elementen goed tot hun recht kunnen komen.

Om een persoonlijke en comfortabele touch toe te voegen aan de ruimte, kun je overwegen om een opvallende fauteuil toe te voegen als eyecatcher. Kies bijvoorbeeld voor een fauteuil met een gedurfde kleur of een uniek design dat echt opvalt. Fauteuil Smile die je hier ziet bevat licht gebogen lijnen, die zorgen voor een vrolijke uitstraling en ultiem zitcomfort. Zo is het niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een kunstzinnig element.

Om de look helemaal af te maken, kunnen neutrale salontafels een subtiel accent toevoegen aan het geheel. Denk aan rustige kleuren zoals zwart, wit of beige. Hiermee creëer je een harmonie in de kamer tussen tijdloze design meubels en eigentijdse kleuren. De salontafels van Studio Henk zijn geschikt voor ieder interieur.

Of je nu online wilt winkelen voor deze prachtige items of liever onze showroom in Wijchen wilt bezoeken om ze in het echt te zien en te ervaren, wij staan voor je klaar. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte meubels en accessoires om jouw woonkamer om te toveren tot een strakke en moderne ruimte. Kom langs en laat je inspireren door onze collectie en deskundig advies.

Ontdek meer blogs

Producten