Nolita

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
CBW garantie
Elke zondag geopend


Productinformatie

Ontdek de Nolita 2,5-zitsbank

Door het geraffineerde design wordt de 2,5-zitsbank Nolita nooit saai. Minimalisme in combinatie met oog voor detail geeft dit model een meerwaarde en verbindt design met de hoogste kwaliteit. Op zijn hoge metalen poten in combinatie met houten accenten op de armleuningen oogt hij zeer elegant en tijdloos met een bepaalde spontaniteit. De Nolita is leverbaar in diverse afmetingen en verkrijgbaar in vele stof- en ledersoorten. Tevens is een bijpassende fauteuil verkrijgbaar, evenals diverse accessoires zoals hoofdsteunen en lendekussens.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Stijlvolle 2,5-zitsbank Nolita; kleur en stoffering

De 2,5-zitsbank Nolita is een prachtexemplaar en zal een eyecatcher in je woonkamer zijn. Uiteraard kun je zelf je favoriete stof of leder uitkiezen waardoor je deze 2,5-zitsbank Nolita extra persoonlijk maakt. Daarbij kun je kiezen uit oneindig veel kleuren, dus niets weerhoudt je meer van de Nolita 2,5-zitsbank. Omdat de stof- en ledercollectie enorm groot is, kun je het beste naar één van onze showrooms komen, waar we de mogelijkheden en keuzes met je kunnen bespreken. Op die manier kunnen we je voorzien van een goed interieuradvies.

Nolita, gemaakt volgens puur ambachtelijk vakmanschap

Naast de 2,5-zitsbank is het model Nolita te verkrijgen als een bijpassende 3-zitsbank en fauteuil. De zitkussens zijn uitgevoerd met pocketveren welke ingepakt zitten in kwalitatief uitstekend koudschuim. Deze combinatie van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat Nolita zich kan meten met de beste merken. Kortom: een comfortabele bank, heerlijk om op te loungen met een goed glas wijn of met een mooie film!

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Comfort

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de 2,5-zitsbank en neem plaats op de luxueuze bank Nolita. Deze 2,5-zitsbank is standaard voorzien van nosag-veren in de zitting, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert. De zitkussens zijn uitgevoerd met pocketveren welke ingepakt zitten in kwalitatief uitstekend koudschuim. De rugkussens zijn gevuld met koudschuim. Deze combinatie van hoogwaardige materialen zorgt voor een duurzaam zitcomfort, waardoor de 2,5-zitsbank Nolita zich kan meten met de beste merken!

Accessoires

Wil je nog lekkerder in jouw nieuwe Nolita bank zitten? Door de optionele hoofdsteunen en lendekussens kan je lekker achterover leunen en wordt het zitten nog comfortabeler. Ook is een voetenbank leverbaar in 2 verschillende afmetingen, waardoor iedereen zijn favoriete plekje op deze bank kan creëren! Met behulp van deze accessoires kun je een persoonlijk tintje geven aan je bank Nolita door te kiezen voor een mooie ton-sur-ton kleur of juist een opvallende contrastkleur.

Producteigenschappen

Afmeting:
H81 x B194 x D93 cm.
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Leder
SKU:
10331267
Kleur:
stone
Merk:
Baenks
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.