Natuzzi Editions

natuzzieditions  

Natuzzi Editions

De Natuzzi Editions collectie biedt u gegarandeerd de comfort die u nodig heeft. Bij Eltink Interieur vindt u de lederen zitmeubelen die gemaakt zijn om u de beste waarde te bieden. De banken, hoekbanken, fauteuils en relaxfauteuils bieden u gegarandeerd het beste comfort. Wanneer u aan Natuzzi Editions denkt, denkt u aan comfort. 

Daarnaast is dit designmerk de wereldleider in lederen meubelen. Bovendien vermengt dit Italiaanse designmerk flair met stijlen voor iedere smaak, ontelbare kleuren en uitgebreide opties in functies en configuraties van een product. U vindt ook de Natuzzi Italy collectie bij Eltink Interieur in Wijchen.
17 producten
Van hoog naar laag sorteren
17 producten
Van hoog naar laag sorteren
In 1959 werd het Italiaanse merk Natuzzi opgericht. Natuzzi is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste meubelproducenten in Italië en een specialist in de lederen bekleding van meubelen. De meubels van Natuzzi worden ontworpen door 120 kleurspecialisten en creatief ontwerpers onder begeleiding van Pasquale Natuzzi. Een Natuzzi fauteuil, bank, salontafel of ander meubelstuk is een echt pronkstuk in uw interieur. Natuzzi kan je herkennen aan de lederen bekleding, unieke stijl en Italiaanse kwaliteit.