Natuzzi Editions

natuzzieditions

Natuzzi editions biedt een uitgebreide collectie van comfortabele lederen zitmeubelen, gemaakt om u de hoogste waarde te bieden. Natuzzi Editions profiteert van de onvergelijkbare ervaring en passie voor leder. Dit heeft van Natuzzi de wereldleider in lederen meubelen gemaakt. Natuzzi Editions vermengt uitgekiend design met Italiaanse flair met stijlen voor iedere smaak, ontelbare kleuren en uitgebreide opties in functies en configuraties van een product.

Wanneer het om comfort gaat, zit u goed bij Natuzzi Editions. U vindt de colectie in de showroom van Eltink Interieur en natuurlijk ook online!

Bekijk nu de sale en profiteer direct van hoge kortingen.

 
Producten 1-8 van 21
Pagina
Tonen als
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-8 van 21
Pagina
Tonen als
Van hoog naar laag sorteren
In 1959 werd het Italiaanse merk Natuzzi opgericht. Natuzzi is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste meubelproducenten in Italië en een specialist in de lederen bekleding van meubelen. De meubels van Natuzzi worden ontworpen door 120 kleurspecialisten en creatief ontwerpers onder begeleiding van Pasquale Natuzzi. Een Natuzzi fauteuil, bank, salontafel of ander meubelstuk is een echt pronkstuk in uw interieur. Natuzzi kan je herkennen aan de lederen bekleding, unieke stijl en Italiaanse kwaliteit.