Karat

karat  

Karat

Het unieke merk Karat produceert meubelen die zich kenmerken door een strak design en eigentijdse uitstraling. Door een Karat meubel in huis te halen, wordt er direct stijl en klasse gecreëerd in een ruimte. Wat dit merk uniek maakt is dat alles mogelijk is. Personaliseer uw meubel totdat het geheel in uw eigen stijl is en helemaal in de ruimte past. De meubelen van Karat maakt uw woning helemaal compleet. Dankzij het oog voor detail, de vormgeving en het materiaalgebruik zijn de designs van Karat zeer uniek.  
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Karat

De meubelen van Karat maakt uw woning helemaal compleet. Dankzij het oog voor detail, de vormgeving en het materiaalgebruik zijn de designs van Karat zeer uniek.

De collectie van Karat

De gehele collectie van Karat bestaat uit wandkasten, salontafels en dressoirs. Karat geeft u de mogelijkheid om uw eigen meubel samen te stellen. Door de vele combinatiemogelijkheden passen de meubels perfect binnen elk interieur.

Karat bij Eltink Interieur

Bekijk de collectie van Karat online op onze website of neem een kijkje in onze showroom in Wijchen nabij Nijmegen. Meer weten? Neem dan contact met ons op via: info@eltink-interieur.nl of bel naar 024 6491149. Wij helpen u graag!