IRO

IRO

IRO is een traditioneel familiebedrijf uit Oelde (Duitsland, Noordrijn-Westfalen) sinds 1923.  Ze vervaardigen hoogwaardige systeemmeubelen voor woon-, studeer- en werkkamer. Door de jarenlange ervaringen in het produceren van meubelen staat IRO voor hoge kwaliteit, bijzondere vormen en uitstekende afwerking. In totaal zijn er 5 modellen lijnen, namelijk de SE3000, SE5000, SE7000 en Luna. Voor elke modellen lijn is er een uitgebreid assortiment van mogelijkheden in hout, lak kleuren en opstellingen. IRO werkt milieuvriendelijk (ook tijdens transport) en op ambachtelijke wijze.

11 producten
Van hoog naar laag sorteren
11 producten
Van hoog naar laag sorteren

IRO

IRO kenmerkt zich door de tijdloze en unieke ontwerpen. De kasten en tv-meubelen zijn voorzien van hoge kwaliteit, waardoor u jarenlang plezier zult hebben van de collectie van IRO.

De collectie van IRO

De collectie van IRO bestaat uit wandkasten en tv-meubelen. De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties, afmetingen en kleuren. Hierdoor kunt u de perfecte kast naar eigen wens samenstellen.

IRO bij Eltink Interieur

Laat u inspireren en vind de kast die voldoet aan uw wensen. Bekijk de collectie van IRO online op onze website of neem een kijkje in onze showroom in Wijchen nabij Nijmegen. Meer weten? Neem dan contact met ons op via: info@eltink-interieur.nl of bel naar 024 6491149. Wij helpen u graag!