Iccoon

iccooon  

Iccoon

Iccoon maakt meubelen die, zoals de merknaam al aangeeft, een iconische uitstraling hebben. De meubelen kenmerken zich door het gebruik van hergebruikt hout in combinatie met industriële materialen. Een prachtig merk, met innovatieve ontwerpers wat resulteert in mooie duurzame producten.

De meubelen van Iccoon zijn handgemaakt en daardoor beschikbaar op maat en kunnen ook gemakkelijk worden aangepast naar uw wensen. Als u een meubel van Iccoon aanschaft, dan bent u in het bezit van een prachtig duurzaam product met een fraai en tijdloos design.

3 producten
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
Van hoog naar laag sorteren

Iccoon

Het merk Iccoon staat voor een mix van hedendaags betaalbaar design. De collectie van Iccoon kenmerkt zich door de vormgeving met aandacht voor uitstraling en kwaliteit. De collectie wordt voortdurend aangepast en veranderd, zodat er voor iedereen wat wils is. Het is een prachtig merk met innovatieve ontwerpers wat resulteert in mooie en duurzame meubelen.

De collectie van Iccoon

De collectie van Iccoon bestaat uit eettafels en salontafels. De meubelen van Iccoon zijn handgemaakt, hierdoor kunnen de meubelen aangepast worden naar uw wensen. Als u een meubel van Iccoon aanschaft, dan bent u in het bezit van een prachtig, duurzaam product met een fraai en tijdloos design.

Iccoon bij Eltink Interieur

Bekijk de collectie van Iccoon online op onze website of neem een kijkje in onze showroom in Wijchen nabij Nijmegen. Meer weten? Neem dan contact met ons op via: info@eltink-interieur.nl of bel naar 024 6491149. Wij helpen u graag!