Corona update 

 

De ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus ontwikkeld snel. Wij willen u als klant zo goed mogelijk op de hoogte houden wat dit betekent voor onze winkel en wellicht ook uw bestelling. Lees daarom deze blog met alle ontwikkelingen en maatregelen.

Donderdag 26 maart: winkelbezoek op afspraak bij Eltink Interieur

Vanaf vandaag kunt u bij ons vrijblijvend een afspraak maken voor een winkelbezoek buiten onze reguliere openingstijden bij Eltink Interieur. Ons winkelpersoneel staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren, om uiteindelijk het interieur te vinden dat precies past bij jouw woonwensen. Wij nemen graag de tijd voor je. Je kunt via hier een afspraak met ons inplannen.

Dinsdag 17 maart:

Onze winkel is geopend volgens de normale openingstijden. Wel nemen wij extra maatregelen voor u en onze veiligheid. Zo volgen wij de richtlijnen van het RIVM en GGD nauwlettend op en treffen wij extra maatregelen voor u en onze medewerkers.

Deze maatregelen zijn:

  • Onze medewerkers zijn goed geïnstrueerd over het voorkomen van de verspreiding van het corona virus en worden op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.
  • Medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne. Zij wassen en ontsmetten regelmatig hun handen.
  • Wij geven voorkeur aan pinbetaling. Mocht u toch contact willen betalen vragen wij u om het geld neer te leggen en geen handcontact te maken. 
  • Onze verkoopmedewerkers beperken lichamelijk contact door geen hand te schudden en houden een gepaste afstand van 1,5 meter. 

Ook vragen wij onze klanten om gepaste afstand te bewaren van andere klanten en extra alert te zijn op persoonlijke hygiëne. Hier vragen wij iedereen om de richtlijnen van het RIVM en GGD op te volgen. Wij vragen je thuis te blijven indien je symptomen van het virus vertoond, zoals verkoudheid, koorts of keelpijn.

Onze leveringen van bestellingen gaan door zoals is gepland. Onze bezorgers zorgen ervoor dat je bestelling snel en netjes thuis wordt afgeleverd, zoals u dat van Eltink interieur gewend bent. Wel hanteren wij hier ook de maatregelen die zijn opgegeven. Zo proberen we zo min mogelijk menselijk contact te maken en houden we 1,5 meter afstand mocht er in huis iets afgeleverd en/of gemonteerd moeten worden. 

Wilt u liever het huis niet wilt verlaten kunt u onze gehele collectie online terug vinden. Wilt u advies over een product? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Dit kan via de mail info@eltink-interieur.nl of telefoonnummer: 024 - 6491149