Leolux Jill Fauteuil

Leolux Jill fauteuil
€ 1.750,00
* Vermelde prijs is vanaf

Leolux Jill Fauteuil

Leolux

Leolux Jill fauteuil

Designer Edward van Vliet, 2018


De Leolux Jill is een luxueuze fauteuil. Ontworpen door Edward van Vliet die zich liet inspireren door luxe interieurs uit de 19de eeuw. Deze Jill fauteuil voegt heden en verleden samen. Een vleugje nostalgie met hedendaags zitcomfort, zachte rondingen en prachtige details. Door de ranke poten lijjkt de zitting te zweven en de prachtige details zoals de siernaden en de knoop in het midden van het kussentje zijn echte eyecatchers.

Deze fauteuil is leverbaar met een bijpassende poef. Deze is leverbaar vanaf € 795,-

De Jill wordt uitgevoerd in een uni bekleding, waarbij u de keuze heeft uit een breed scala aan kleuren. Het lendenkussen en de siernaden kunnen worden uitgevoerd in een afwijkende kleur of stof. Voor de epoxy poten kunt u tevens kiezen uit diverse kleuren. 

 

 

Productinformatie

 • Winkel

  Eltink Interieur

 • Merk

  Leolux

 • Kleurfilter

  Multi

 • Stijl

  Modern

 • Levertijd

  Meer dan 8 weken

 • Garantie

  7 jaar

 • Montage

  Gemonteerd

 • Bezorgkosten

  Gratis

Leolux

De wereld van Leolux is een bijzondere wereld.  Met inspirerende meubelen, ontworpen door internationale designers. Soms eigenwijs, royaal of gestileerd, maar altijd comfortabel en  hoogwaardig. Bij Eltink Interieur vindt u de uitgebreide collectie van Leolux in onze showroom.

De Leolux collectie is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor iedereen die karakterloze seriemeubelen geen optie vindt. Een Leolux bank wordt dan ook specifiek voor u geproduceerd met de mooiste materialen, voor jarenlang genieten. Dat maakt alle Leolux meubelen net zo uniek als de mensen voor wie we ze maken.

Bekijk de Leolux collectie

Leuk dat je wilt langskomen bij Woonboulevard Wijchen!

Wil je dit product eerst in het echt bekijken en beoordelen? Dat begrijpen wij heel goed. Je kunt bij ons altijd binnen lopen en je laten inspireren in één van onze vele showrooms. Bovendien kunt u bij ons gratis parkeren direct voor onze showrooms!


U vindt dit product bij Eltink Interieur op locatie 4

Openingstijden

Maandag   gesloten
Dinsdag   10.00 - 17.30
Woensdag   10.00 - 17.30
Donderdag   10.00 - 17.30
Vrijdag   10.00 - 21.00
Zaterdag   10.00 - 17.00
Zondag   12.00 - 17.00

Contact

024 649 1149
info@eltink-interieur.nl

Adres

Nieuweweg 303
6603 BN Wijchen